Information

Uppdragsfotografering

Vid fotografering ute hos kund eller på uppdrag, tar jag antingen ett fast pris för hela fotograferingen inklusive bilder, alternativt bara per bild. Detta för att du som kund bara ska betala för det du vill ha. Det finns inte något köptvång om ni inte är nöjd med någon bild behöver ni inte betalat något. För pris ring eller skicka ett mail med önskemål.

3q5a7045-web2

 

Arkivbilder

Då jag har fotat under en ganska lång tidsperiod har jag en hel del arkivbilder. Bilderna går antingen att köpa separata framkallade på arkivbeständigt papper eller färdigt inramade med passepartout och ram.

Ramar

Ramarna är stilrena i svartmålat trä med profilmåtten 14 x 20 mm. Glaset är av mineralglas vilket gör att det blir mindre speglingar än till exempel plast.

Passepartout

För att få det utsnitt som känns bäst skär jag alltid ut passepartouterna själv ur syrafri vit kartong.

Porträtt

Vid porträtt fotografering använder jag både en portabel studio och fotografering på fri hand. Då jag är på plats går själva fotograferingen ganska snabbt. Något att tänka på är att helst använda enfärgade kläder då det annars kan bli märkliga färgstick i bilderna.

Otillåten användning

I dag är det mycket lätt att ladda hem en bild och många tänker inte på att bilder är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Om du är osäker på hur du kan använda en bild fråga gärna en gång för mycket. Vid otillåten användning faktureras belopp motsvarande SFF:s prislista med ett påslag på minst 100% beroende på användning.