Erbjudanden!

Uppdragsfotografering

Vid fotografering ute hos kund eller på uppdrag, tar jag antingen ett fast pris för hela fotograferingen inklusive bilder, alternativt bara per bild. Detta för att du som kund bara ska betala för det du vill ha. Det finns inte något köptvång om ni inte är nöjd med någon bild behöver ni inte betalat något. För pris ring eller skicka ett mail med önskemål. Leverans kan ske både digitalt och i form av framkallade bilder.

3q5a7045-web2

 

Arkivbilder

Då jag har fotat under en ganska lång tidsperiod har jag en hel del arkivbilder. Bilderna går antingen att köpa separata framkallade på arkivbeständigt papper eller färdigt inramade med passepartout och ram.

Ramar

Ramarna är stilrena i svartmålat trä med profilmåtten 14 x 20 mm. Glaset är av mineralglas vilket gör att det blir mindre speglingar än till exempel plast. I dagsläget finns de att få i storlekar från 18 x 24 cm till 50 x 70 cm, se webshopen för tillgängliga storlekar.

ramar

Passepartout

För att få det utsnitt som känns bäst skär jag alltid ut passepartouterna själv ur syrafri kartong. Vit är vanligast och passar nästan alltid bäst men ibland blir det bättre med svart och i vissa fall även rött, grönt och grått.

passepartout

Porträtt

Vid porträtt fotografering används både en portabel studio och fotografering på fri hand. Då jag är på plats går själva fotograferingen ganska snabbt. Något att tänka på är att helst använda enfärgade kläder då det annars kan bli märkliga färgstick i bilderna.